Símbols

Obre el diàleg Símbols, on podeu triar un símbol per a inserir en la fórmula.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Eines ▸ Símbols

A la barra d'eines, feu clic a

Icona Símbols

Símbols

Conjunt de símbols

Tots els símbols s'organitzen en conjunts de símbols. Seleccioneu el conjunt de símbols que vulgueu utilitzar en el quadre de llista. Aquest conjunt es mostrarà en el camp inferior.

En seleccionar un símbol, el nom de l'ordre corresponent es mostra sota la llista de símbols, mentre que en el quadre de la dreta podeu visualitzar una versió ampliada del símbol seleccionat. Tingueu en compte que heu d'escriure els noms de les ordres a la finestra d'ordres exactament com es mostren aquí (ja que es distingeix entre majúscules i minúscules).

Per a inserir un símbol, seleccioneu-lo a la llista i feu clic a Insereix. El nom de l'ordre corresponent apareixerà a la finestra d'ordres.

Edita

Feu clic aquí per a obrir el diàleg Edita els símbols.

Aplica

Aplica els valors modificats o seleccionats sense tancar el diàleg.