Alineaci贸

Podeu definir l'alineaci贸 de f贸rmules en diverses l铆nies i tamb茅 de f贸rmules amb diversos elements en una sola l铆nia. Per a crear f贸rmules en diverses l铆nies, escriviu l'ordre NEWLINE a la finestra d'ordres.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Format 鈻 Alinea

Di脿leg d'alineaci贸

Horitzontal

Indica el tipus d'alineaci贸 horitzontal per a les f贸rmules en diverses l铆nies.

Esquerra

Alinea a l'esquerra els elements seleccionats d'una f贸rmula.

Icona de consell

El text sempre s'alinea a l'esquerra.

Centrada

Centra els elements d'una f贸rmula.

Dreta

Alinea a la dreta els elements d'una f贸rmula.

Per defecte

Feu clic aqu铆 per a desar els canvis realitzats com a valors per defecte per a les f贸rmules noves. Abans de desar els canvis es mostrar脿 un missatge de seguretat.

Di脿leg predeterminat de desament