Mides dels tipus de lletra

Utilitzeu aquest diàleg per indicar les mides dels tipus de lletra d'una fórmula. Seleccioneu una mida base perquè tots els elements de la fórmula es dimensionin d'acord amb aquesta base.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Format ▸ Mida de la lletra

Diàleg de la mida de lletra

Mida base

All elements of a formula are proportionally scaled to the base size. To change the base size, select or type in the desired point (pt) size. You can also use other units of measure or other metrics, which are then automatically converted to points.

Icona de consell

Per canviar de manera permanent la mida per defecte (12 pt) utilitzada al LibreOffice Math, en primer lloc heu d'establir una altra mida (per exemple, 11 pt) i, a continuació, fer clic al botó Per defecte.

Mides relatives

En aquesta secció podeu indicar les mides relatives per a cada tipus d'element en relació amb la mida base.

Text

Aquí podeu seleccionar la mida del text per a una fórmula en relació amb la mida base.

Índexs

Permet seleccionar la mida relativa per als índexs d'una fórmula en proporció a la mida base.

Funcions

Seleccioneu la mida relativa per als noms i altres elements de la funció d'una fórmula en proporció a la mida base.

Operadors

Permet seleccionar la mida relativa dels operadors matemàtics d'una fórmula en proporció a la mida base.

Límits

Permet seleccionar la mida relativa per als límits d'una fórmula en proporció a la mida base.

Per defecte

Feu clic a aquest botó per a desar els canvis realitzats com a valors per defecte per a totes les fórmules noves. Abans de desar els canvis es mostrarà un missatge de seguretat.

Diàleg predeterminat de desament