Lletres tipogr脿fiques

Defineix els tipus de lletra que podeu aplicar als elements d'una f贸rmula.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Format 鈻 Lletres tipogr脿fiques


Di脿leg del tipus de lletra

Lletres tipogr脿fiques de les f贸rmules

Podeu definir tipus de lletra per a les variables, les funcions, els nombres i el text inserit que formen els elements d'una f贸rmula.

Els quadres de llista del di脿leg Tipus de lletra mostren un tipus de lletra per defecte per a tots els elements. Per canviar el tipus de lletra, feu clic a Modifica i seleccioneu un tipus d'element. Apareixer脿 un nou quadre de di脿leg, on haureu de seleccionar el tipus de lletra, activar-ne els atributs que vulgueu i, finalment, fer clic a D'acord. Per establir aquests canvis com a nou tipus de lletra per defecte, feu clic al bot贸 Per defecte.

note

Si voleu assignar a segments de text individuals un tipus de lletra diferent del que s'utilitza a la resta del text, introdu茂u l'ordre Font a la finestra d'ordres.


Variables

Podeu seleccionar els tipus de lletra per a les variables d'una f贸rmula. Per exemple, a la f贸rmula x=SIN(y), x i y serien les variables, i es mostrarien amb el tipus de lletra que se'ls hagu茅s assignat.

Funcions

Podeu seleccionar els tipus de lletra per als noms i les propietats de les funcions. Per exemple, la funci贸 de la f贸rmula x=SIN(y) seria =SIN( ).

Nombres

Podeu seleccionar els tipus de lletra per als nombres d'una f贸rmula.

Text

Aqu铆 podeu definir els tipus de lletra per al text d'una f贸rmula.

Lletres tipogr脿fiques personalitzades

Aquesta secci贸 del di脿leg Tipus de lletra permet definir els tipus de lletra amb qu猫 podeu formatar altres components de text de la f贸rmula. Podeu utilitzar els tres tipus de lletra b脿sics Serif, Sans i Amplada fixa, i tamb茅 afegir qualsevol altre tipus de lletra als tipus b脿sics instal路lats de manera est脿ndard. Disposeu de tots els tipus de lletra instal路lats al sistema. Feu clic al bot贸 Modifica per ampliar la selecci贸 que s'ofereix en el quadre de llista.

Aquests tipus de lletra personalitzats s'utilitzaran si definiu un tipus de lletra diferent mitjan莽ant l'ordre FONT a la finestra d'ordres.

Serif

Podeu indicar el tipus de lletra que s'utilitzar脿 per al format de tipus de lletra Serif. Es tracta de les gr脿cies, o els petits tra莽os terminals que es poden visualitzar, per exemple, a la part inferior d'una A maj煤scula si s'utilitza el tipus de lletra Times amb gr脿cies. Les gr脿cies s贸n molt 煤tils perqu猫 guien l'ull del lector en l铆nia recta i acceleren la velocitat de lectura.

Sans

Podeu indicar el tipus de lletra que s'utilitzar脿 per a la formataci贸 del tipus de lletra Sans.

Amplada fixa

Podeu indicar el tipus de lletra que s'utilitzar脿 per a la formataci贸 de tipus de lletra Amplada fixa.

Modifica

Feu clic a una de les opcions d'aquest men煤 emergent per accedir al di脿leg Tipus de lletra, on podreu definir el tipus de lletra de la f贸rmula i els atributs per als tipus de lletra personalitzats.

Per defecte

Feu clic a aquest bot贸 per a desar els canvis que h脿giu realitzat com a valors per defecte per a totes les f贸rmules noves. Per a confirmar els canvis, feu clic al bot贸 S铆.

Di脿leg predeterminat de desament

Ens cal la vostra ajuda!