Exemples del LibreOffice Math

A continuació us oferim una llista d'exemples de fórmules del LibreOffice Math.

Símbols amb índexs

L'exemple següent explica com es poden crear símbols amb índexs al LibreOffice Math. Podeu copiar aquest exemple a la finestra d'ordres mitjançant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra fórmula.

Símbols amb índexs

Aquest és un altre exemple de creació de símbols amb índexs al LibreOffice Math. Podeu copiar aquest exemple a la finestra d'ordres mitjançant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra fórmula.

Símbols amb índexs

A continuació es mostra un tercer exemple de com es pot utilitzar el LibreOffice Math per a crear símbols amb índexs. Podeu copiar aquest exemple a la finestra d'ordres mitjançant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra fórmula.

Matriu

Aquest exemple us mostra com es pot crear una matriu al LibreOffice Math. Podeu copiar aquest exemple a la finestra d'ordres mitjançant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra fórmula.

Matriu amb mides de lletra diferents

Aquest exemple us mostra com es pot crear una matriu amb mides de lletra diferents al LibreOffice Math. Podeu copiar aquest exemple a la finestra d'ordres mitjançant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra fórmula.

Matriu en negreta

Aquest exemple us mostra com es pot crear una matriu en negreta al LibreOffice Math. Podeu copiar aquest exemple a la finestra d'ordres mitjançant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra fórmula.

Funcions

Aquest exemple us mostra com es poden crear funcions amb el LibreOffice Math. Podeu copiar aquest exemple a la finestra d'ordres mitjançant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra fórmula.

Arrel quadrada

Aquest exemple us mostra com es pot crear una arrel quadrada amb el LibreOffice Math. Podeu copiar aquest exemple a la finestra d'ordres mitjançant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra fórmula.

Intervals d'integrals i sumes, mida del tipus de lletra

Aquest exemple us mostra com es poden utilitzar diversos tipus i mides de lletra a les fórmules del LibreOffice Math.

Atributs

Aquesta secció conté un exemple de com es poden utilitzar diversos atributs a les fórmules del LibreOffice Math.

Ens cal la vostra ajuda!