Mostra-ho tot

Mostra la fórmula sencera amb la mida màxima possible perquè s'incloguin tots els elements. La fórmula es redueix o s'amplia perquè tots els elements de la fórmula es puguin mostrar a l'àrea de treball. El factor de zoom actual es mostra a la barra d'estat. Es pot accedir a una selecció de les opcions de zoom disponibles mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordres de zoom. Les ordres de zoom i les icones només estan disponibles als documents de Math, no als objectes incrustats de MAth.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Visualitza ▸ Mostra-ho tot

A la barra d'eines, feu clic a

Icona Mostra-ho tot

Mostra-ho tot