Mostra d'una presentaci贸 de diapositives

Hi ha diferents maneres d'iniciar una presentaci贸 de diapositives. Quan s'executa una presentaci贸 de diapositives, podeu controlar-la prement tecles o fent clic als botons del ratol铆.

Per defecte, una presentaci贸 de diapositives sempre comen莽a amb la primera diapositiva. Avan莽areu manualment per les diapositives fins a l'煤ltima diapositiva, per貌 podeu canviar aquesta configuraci贸.

Execuci贸 d'una presentaci贸 de diapositives

tip

Press Esc to abort the slide show before its end.

Hi ha moltes m茅s tecles disponibles per controlar una presentaci贸 de diapositives. Tamb茅 podeu fer clic amb el bot贸 dret del ratol铆 per obrir un men煤 contextual amb ordres 煤tils.

Mostra d'una presentaci贸 de diapositives autom脿tica (mode quiosc)

Per canviar autom脿ticament a la diapositiva seg眉ent, heu d'assignar a cada diapositiva una transici贸 entre diapositives.

1. Obriu la barra lateral Transici贸 entre diapositives.

2. In the Advance Slide area, click After and enter a time duration.

3. Click Apply Transition to All Slides.

tip

Podeu assignar un temps diferent per a cada diapositiva per a avan莽ar a la diapositiva seg眉ent. La funci贸 Assaja els cronometratges us pot ajudar a aplicar el cronometratge adequat.

Per avan莽ar fins a la primera diapositiva despr茅s que s'hagin mostrat totes les diapositives, heu de definir que la presentaci贸 de diapositives es repeteixi autom脿ticament.

1. Trieu Presentaci贸 de diapositives 鈻 Par脿metres de presentaci贸 de diapositives.

2. In the Presentation Mode area, choose Loop and repeat after and set the duration of the pause between shows.

Execuci贸 d'una presentaci贸 de diapositives des d'un fitxer

Podeu iniciar el LibreOffice des d'un indicador d'ordres, seguit del par脿metre -mostra i un nom de fitxer de l'Impress. Per exemple, per iniciar el fitxer nomdelfitxer.odp des de l'indicador d'ordres, introdu茂u l'ordre seg眉ent:

soffice -show filename.odp

Aix貌 suposa que soffice es troba en el cam铆 del programa del sistema, i que nomdelfitxer.odp est脿 ubicat al directori actual.