Assaig de cronometratges per als canvis de diapositives

El LibreOffice us ajuda a definir els cronometratges correctes per als canvis autom脿tics de diapositives.

Prepareu les diapositives, inicieu la presentaci贸 utilitzant una icona especial, expliqueu a l'audi猫ncia imagin脿ria qu猫 voleu dir en la primera diapositiva, despr茅s passeu a la diapositiva seg眉ent i aix铆 successivament. El LibreOffice enregistra el temps de visualitzaci贸 per a cada diapositiva, de manera que la pr貌xima vegada que reprodu茂u la presentaci贸 amb canvis autom脿tics de diapositives, el cronometratge ja s'haur脿 enregistrat.

Per a enregistrar una presentaci贸 amb assaig de cronometratges

  1. Obriu una presentaci贸 i aneu a la vista Classificador de diapositives.

  2. Inicieu la presentaci贸 amb la icona Assaja els cronometratges Icona que hi ha a la barra Visualitzaci贸 de diapositives. Veureu la primera diapositiva i un temporitzador a la cantonada inferior.

  3. Quan arribi el moment de passar a la diapositiva seg眉ent, feu clic al temporitzador. Per mantenir els par脿metres per defecte d'aquesta diapositiva, feu clic a la diapositiva en lloc del temporitzador. Feu el mateix per a cada diapositiva de la presentaci贸.

  4. El LibreOffice ha enregistrat els temps de visualitzaci贸 de cada diapositiva. Deseu la presentaci贸.

  5. If you want the whole presentation to auto-repeat, open the menu Slide Show - Slide Show Settings. Click Loop and repeat after and OK.

Ens cal la vostra ajuda!