Creaci贸 d'un diagrama de flux

Per a crear un diagrama de flux:

1. Seleccioneu una eina de la barra d'eines Diagrames de flux de la barra Dibuix.

2. Arrossegueu una forma a la diapositiva.

3. Per a afegir m茅s formes, repetiu els 煤ltims passos.

4. Obriu la barra d'eines Connectors de la barra Dibuix i seleccioneu una l铆nia de connexi贸.

5. Moveu la busca sobre la vora d'una forma per tal que apareguin els punts de connexi贸.

6. Feu clic a un lloc de connexi贸, arrossegueu-lo cap a un altre punt de connexi贸 d'una altra forma i deixeu-lo anar.

7. Per a afegir m茅s connectors, repetiu els 煤ltims passos.

Ara disposeu de l'esquema b脿sic del diagrama de flux.

Per a afegir text a les formes del diagrama de flux

Feu una de les accions seg眉ents:

Per a afegir un color d'emplenament a una forma:

1. Seleccioneu la forma i trieu Format 鈻 脌rea.

2. Seleccioneu Color i feu clic a un color de la llista.

Per a afegir zones sensibles que cridin altres diapositives:

Assigneu interaccions a alguns objectes de la diapositiva.

1. Seleccioneu l'objecte i trieu Presentaci贸 de diapositives 鈻 Interacci贸.

2. Seleccioneu una interacci贸 al di脿leg. Per exemple, seleccioneu d'anar a la diapositiva seg眉ent quan l'usuari faci clic a l'objecte.