Creació d'una presentació de diapositives personalitzada

Podeu crear presentacions de diapositives personalitzades per adaptar-vos a les necessitats dels destinataris utilitzant diapositives en el marc de la presentació actual.

Per a crear una presentació de diapositives personalitzada:

Diàleg de definició de presentacions de diapositives personalitzades

1. Trieu Presentació de diapositives ▸ Presentació personalitzada.

2. Feu clic a Nova i introduïu un nom per a la presentació de diapositives en el quadre Nova.

3. A Diapositives existents, seleccioneu les diapositives per afegir a la vostra presentació, i feu clic al botó >>. Mantingueu premut Majúscules per seleccionar un rang de diapositives consecutives, o l' per seleccionar diverses diapositives de forma individual.

Podeu canviar l'ordre de les diapositives de la presentació personalitzada arrossegant-les i deixant-les anar a Diapositives seleccionades.

Per iniciar una presentació de diapositives personalitzada:

Diàleg de presentacions de diapositives personalitzades

1. Trieu Presentació de diapositives - Presentació personalitzada.

2. Seleccioneu la presentació que voleu iniciar de la llista.

3. Feu clic a Inici.

tip

Si voleu iniciar la presentació personalitzada de diapositives seleccionada quan feu clic a la icona Presentació de diapositives de la barra d'eines Presentació o quan premeu F5, seleccioneu Utilitza la presentació personalitzada.

Opcions per a executar una presentació de diapositives

Per iniciar sempre una presentació de diapositives a partir de la diapositiva actual:

1. Trieu ▸ LibreOffice Impress ▸ General.

2. A l'àrea Inicia la presentació, activeu la casella de selecció Sempre amb la pàgina actual.

warning

No seleccioneu aquesta opció si voleu executar una presentació de diapositives personalitzada.

Per amagar una diapositiva:

Per amagar la diapositiva actual, feu clic al botó d'acció Amaga la diapositiva.

1. Per a amagar diverses diapositives, trieu Visualitza ▸ Classificador de diapositives i seleccioneu les diapositives que vulgueu amagar.

2. Trieu Presentació de diapositives - Mostra/amaga la diapositiva.

La diapositiva no s'ha eliminat del document.

Per mostrar una diapositiva amagada:

1. Trieu Visualitza ▸ Classificador de diapositives i seleccioneu les diapositives amagades que vulgueu mostrar.

2. Trieu Presentació de diapositives - Mostra/amaga la diapositiva.