Comandament a dist脿ncia per a les presentacions. Guia d'煤s de la telecomanda de l'Impress

La telecomanda del LibreOffice Impress 茅s una aplicaci贸 de codi obert disponible per als sistemes operatius Android i iOS, que us permet manipular les presentacions de diapositives del LibreOffice Impress mitjan莽ant el m貌bil.

Icona Telecomanda de l'Impress

La telecomanda de l'Impress mostra les miniatures de les diapositives a la pantalla de l'aparell amb les notes corresponents a sota. Lligueu el dit a la pantalla per a anar cap endavant o cap enrere en la presentaci贸. Tamb茅 podeu mostrar un mosaic de diapositives per a saltar directament a la pantalla desitjada, per a una din脿mica de presentaci贸 m茅s senzilla.

La connexi贸 entre l'ordinador que executa la presentaci贸 del LibreOffice Impress i el dispositiu m貌bil s'efectua mitjan莽ant el Bluetooth o la xarxa.

Funcionalitats de la telecomanda de l'Impress

La telecomanda de l'Impress 茅s una aplicaci贸 molt 煤til que us permet controlar les diapositives a una dist脿ncia de l'ordinador permetent-vos caminar mentre feu la presentaci贸. Les seves funcionalitats principals s贸n:

Requisits:

Ordinador:

Dispositiu m貌bil:

Downloading and Installing Impress Remote in Your Mobile Device

Baixeu la telecomanda de l'Impress de la Google Play Store o de l'Apple Store cercant 芦Impress Remote禄 al quadre de cerca. Assegureu-vos que als resultats hi sigui l'aplicaci贸 de The Document Foundation (TDF). Instal路leu la telecomanda de l'Impress al dispositiu m貌bil seguint el mateix procediment d'instal路laci贸 d'altres aplicacions m貌bils.

Par脿metres de la Telecomanda de l'Impress

With Impress Remote enabled in the mobile device and in the Computer page, access the Setting page by tapping the right corner of the screen. The following settings are available:

Connexi贸 de l'ordinador amb el dispositiu m貌bil

Activeu el Bluetooth tant al dispositiu com a l'ordinador i aparelleu-los. Consulteu els manuals d'instruccions del dispositiu i el sistema operatiu de l'ordinador per a saber com activar el Bluetooth, configurar un identificador del Bluetooth i aparellar dispositius. Un cop establert l'aparellament, el dispositiu m貌bil estar脿 a punt per a controlar la presentaci贸.

Una altra possibilitat 茅s realitzar la connexi贸 a trav猫s d'una xarxa (incloent-hi el Wi-Fi). En aquest cas, l'ordinador i el dispositiu han de connectar-se a la mateixa xarxa.

Activaci贸 de la telecomanda de l'Impress al LibreOffice Impress

Per a executar una presentaci贸 de diapositives de l'Impress, heu de permetre que el dispositiu m貌bil controli l'Impress. Continueu de la manera seg眉ent:

  1. Obriu el LibreOffice Impress.

  2. Aneu a Eines 鈻 Opcions 鈻 LibreOffice Impress 鈻 General. Haur铆eu de veure la pantalla representada a la figura seg眉ent.

  3. A les opcions de presentaci贸 seleccioneu la casella de selecci贸 Activa la telecomanda i feu clic a D'acord.

Tanqueu el LibreOffice Impress i torneu a obrir-lo.

Di脿leg d'opcions generals de l'Impress

Control de la projecci贸:

tip

Desactiva l'estalvi de pantalla i el bloqueig de pantalla des del dispositiu m貌bil tal com s'ha indicat a dalt abans d'executar una projecci贸 de diapositives. Assegureu-vos que el dispositiu m貌bil t茅 prou bateria per a la durada de la presentaci贸 amb la pantalla activada.


  1. Make sure both device and computer are already paired via Bluetooth or network connection.

  2. Open the presentation you want to show in LibreOffice Impress.

  3. Open the Impress Remote application on the mobile device and select the Bluetooth ID of the computer.

  4. Once you clicked on the computer鈥檚 name, it will automatically load the presentation slides on the Impress Remote with the notes section.

  5. Flick your finger left or right on the mobile screen to change the slides. Slide notes are in the bottom part of the mobile screen.

  6. Opcionalment, establiu el temporitzador per definir el temps de visualitzaci贸 de cada diapositiva des de l'aplicaci贸 m貌bil.

  7. The slides can also be changed with the volume keys on the mobile device. To enable it, open the settings and enable volume key actions in the Impress Remote.

Algunes captures de pantalla de la Telecomanda de l'Impress al m貌bil:

Telecomanda de l'Impress: es mostra la miniatura inicial

Mode alternatiu: totes les miniatures de les diapositives per a la selecci贸 directa o per saltar-hi. La diapositiva actual t茅 el cursor de selecci贸 en vermell

Ens cal la vostra ajuda!