Canvi de l'emplenament de fons de la

Per a utilitzar un color, degradat o un motiu de tramat per al fons de la .

1. Trieu i, tot seguit, feu clic a la pestanya Fons.

2. A l'àrea Omple, feu una de les accions següents:

Seleccioneu Color i, tot seguit, feu clic a un color de la llista.

Seleccioneu Degradat i, tot seguit, feu clic a un estil de degradat de la llista.

Seleccioneu Ombreig i, tot seguit, feu clic a un estil d'ombreig de la llista.

3. Feu clic a D'acord.

Per utilitzar una imatge per al fons de la .

Podeu mostrar una imatge sencera com a fons d'una , o podeu enrajolar la imatge per produir un patró de fons.

1. Trieu i, tot seguit, feu clic a la pestanya Fons.

2. A l'àrea Emplenar , seleccioneu Imatge i, a continuació, feu clic a una imatge de la llista.

note

Per utilitzar una imatge personalitzada per al fons de la , feu clic al botó Importa emph>. Localitzeu la imatge i feu clic a Obre. En tornar a la pestanya Fons, la imatge importada es troba a la llista d'Imatges.

3. Feu una de les accions següents:

Per a visualitzar la imatge sencera com a fons, desactiveu la casella de selecció Mosaic a l'àrea Posició i després seleccioneu Ajustament automàtic.

Per utilitzar un mosaic de la imatge com a fons, seleccioneu Mosaic i definiu les opcions Mida, Posició i Desplaçament de la imatge.

4. Feu clic a D'acord.

Aquesta modificació és vàlida només per a la presentació o el document de dibuix actual.

Per a desar una mestra nova com a plantilla

1. .

2. .

3. Trieu Visualitza ▸ Normal per a tancar la vista mestra.

4. Trieu Fitxer ▸ Plantilles ▸ Desa com a plantilla per a desar el document com a plantilla.

5. Introduïu un nom per a la plantilla. No canvieu la categoria de «Les meves plantilles». Feu clic a D'acord.

Ara podreu utilitzar la finestra Plantilles per obrir una nova presentació o dibuix basat en la plantilla nova.