Animaci贸 de transicions entre diapositives

Podeu aplicar un efecte especial que es reprodueixi quan visualitzeu una diapositiva.

Per a aplicar un efecte de transici贸 a una diapositiva

1. A la vista Normal, seleccioneu la diapositiva a la qual voleu afegir l'efecte de transici贸.

2. A la subfinestra Tasques, feu clic a Transici贸 entre diapositives.

3. Seleccioneu una transici贸 entre diapositives de la llista.

Podeu previsualitzar l'efecte de transici贸 a la finestra del document.

Icona de nota

A la subfinestra Diapositiva es mostra una icona al costat de la previsualitzaci贸 de les diapositivas amb transicions. Quan executeu la presentaci贸 de diapositivas amb la Consola del presentador, la icona indica que la diapositiva seg眉ent t茅 una transici贸.

Per a aplicar el mateix efecte de transici贸 a m茅s d'una diapositiva

1. A la vista Classificador de diapositives, seleccioneu les diapositives a les quals voleu afegir l'efecte de transici贸.

Si ho voleu, podeu fer servir la barra d'eines Escala Icona Escala per a canviar l'ampliaci贸 de la visualitzaci贸 de les diapositives.

2. A la subfinestra Tasques, feu clic a Transici贸 entre diapositives.

3. Seleccioneu una transici贸 entre diapositives de la llista.

Per a previsualitzar l'efecte de transici贸 d'una diapositiva, feu clic a la icona petita que apareix sota la diapositiva, a la subfinestra Diapositives.

Per a eliminar un efecte de transici贸

1. A la vista Classificador de diapositives, seleccioneu les diapositives de les quals voleu eliminar l'efecte de transici贸.

2. Trieu Sense transici贸 en el quadre de llista de la subfinestra Tasques.