Animació de transicions entre diapositives

Podeu aplicar un efecte especial que es reprodueixi quan visualitzeu una diapositiva.

Per a aplicar un efecte de transició a una diapositiva

1. A la vista Normal, seleccioneu la diapositiva a la qual voleu afegir l'efecte de transició.

2. A la subfinestra Tasques, feu clic a Transició entre diapositives.

3. Seleccioneu una transició entre diapositives de la llista.

Podeu previsualitzar l'efecte de transició a la finestra del document.

Icona de nota

A la subfinestra Diapositiva es mostra una icona al costat de la previsualització de les diapositivas amb transicions. Quan executeu la presentació de diapositivas amb la Consola del presentador, la icona indica que la diapositiva següent té una transició.

Per a aplicar el mateix efecte de transició a més d'una diapositiva

1. A la vista Classificador de diapositives, seleccioneu les diapositives a les quals voleu afegir l'efecte de transició.

Si ho voleu, podeu fer servir la barra d'eines Escala Icona Escala per a canviar l'ampliació de la visualització de les diapositives.

2. A la subfinestra Tasques, feu clic a Transició entre diapositives.

3. Seleccioneu una transició entre diapositives de la llista.

Per a previsualitzar l'efecte de transició d'una diapositiva, feu clic a la icona petita que apareix sota la diapositiva, a la subfinestra Diapositives.

Per a eliminar un efecte de transició

1. A la vista Classificador de diapositives, seleccioneu les diapositives de les quals voleu eliminar l'efecte de transició.

2. Trieu Sense transició en el quadre de llista de la subfinestra Tasques.