Creaci贸 d'imatges GIF animades

Podeu animar objectes de dibuix, objectes de text i objectes gr脿fics (imatges) a les diapositives per a fer que les presentacions siguin m茅s interessants. El LibreOffice Impress us proporciona un editor d'animacions senzill amb el qual podeu crear imatges animades (marcs) que semblin objectes de la diapositiva. L'efecte d'animaci贸 s'aconsegueix mitjan莽ant el gir dels marcs est脿tics que creeu.

Icona de consell

Si creeu una animaci贸 de mapa de bits (GIF animat), podeu assignar un temps de retard a cada marc i indicar el nombre de vegades que es reprodueix l'animaci贸.

Per a crear un GIF animat:

1. Seleccioneu un objecte o grup d'objectes per a incloure en la animaci贸 i trieu Insereix 鈻 Multim猫dia 鈻 Imatge animada.

2. Feu una de les accions seg眉ents:

1. A l'脿rea Grup d'animaci贸, seleccioneu Objecte de mapa de bits.

Utilitzeu la cronologia d'animaci贸 per indicar la durada que es mostrar脿 un marc i el nombre de vegades que es presentar脿 una seq眉猫ncia d'animaci贸 (bucle).

2. Introdu茂u un n煤mero de marc en el quadre N煤mero d'imatge (quadre esquerre).

3. Introdu茂u el nombre de segons que voleu que el marc es mostri en el quadre de Durada (quadre central).

4. Repetiu els dos darrers passos per a cada marc de l'animaci贸.

Icona de consell

Podeu previsualitzar l'animaci贸 utilitzant els controls que hi ha a l'esquerra del quadre N煤mero d'imatge.

5. Seleccioneu el nombre de vegades que voleu que la seq眉猫ncia d'animaci贸 es repeteixi en el quadre Comptador de bucles (quadre dret).

6. Seleccioneu una opci贸 d'alineaci贸 per als objectes en el quadre Alineaci贸.

7. Feu clic a Crea.