Barra Punts d'adhesi贸

Insereix o modifica les propietats d'un punt d'adhesi贸. Un punt d'adhesi贸 茅s un punt on podeu enganxar un connector. Per defecte, el LibreOffice col路loca autom脿ticament un punt d'adhesi贸 al centre de cada costat del rectangle que envolta cada objecte que creeu.

Per a accedir a aquesta ordre...

Click the Show Gluepoint Functions icon on the Drawing bar.

Icon Edit Gluepoints

Edit Gluepoints

Creaci贸 d'un diagrama de flux

Insereix un punt d'adhesi贸

Insereix un punt d'adhesi贸 a un objecte on feu clic.

Icon

Insereix un punt

Direcci贸 de sortida: esquerra

El connector s'uneix a la vora esquerra del punt d'adhesi贸 seleccionat.

Icon

Direcci贸 de sortida: esquerra

Direcci贸 de sortida: superior

El connector s'uneix a la vora superior del punt d'adhesi贸 seleccionat.

Icon

Direcci贸 de sortida: superior

Direcci贸 de sortida: dreta

El connector s'uneix a la vora dreta del punt d'adhesi贸 seleccionat.

Icon

Direcci贸 de sortida: dreta

Direcci贸 de sortida: inferior

El connector s'uneix a la vora inferior del punt d'adhesi贸 seleccionat.

Icon

Direcci贸 de sortida: inferior

Relatiu al punt d'adhesi贸

Mant茅 la posici贸 relativa d'un punt d'adhesi贸 seleccionat quan redimensioneu un objecte.

Icon

Relatiu al punt d'adhesi贸

Esquerra horitzontal del punt d'adhesi贸

En redimensionar l'objecte, el punt d'adhesi贸 actual es mant茅 fix a la vora esquerra de l'objecte.

Icon

Esquerra horitzontal del punt d'adhesi贸

Centre horitzontal del punt d'adhesi贸

En redimensionar l'objecte, el punt d'adhesi贸 actual es mant茅 fix al centre de l'objecte.

Icon

Centre horitzontal del punt d'adhesi贸

Dreta horitzontal del punt d'adhesi贸

En redimensionar l'objecte, el punt d'adhesi贸 actual es mant茅 fix a la vora dreta de l'objecte.

Icon

Dreta horitzontal del punt d'adhesi贸

Superior vertical del punt d'adhesi贸

En redimensionar l'objecte, el punt d'adhesi贸 actual es mant茅 fix a la vora superior de l'objecte.

Icon

Superior vertical del punt d'adhesi贸

Gluepoint Vertical Center

En redimensionar l'objecte, el punt d'adhesi贸 actual es mant茅 fix al centre vertical de l'objecte.

Icon

Gluepoint Vertical Center

Gluepoint Vertical Bottom

En redimensionar l'objecte, el punt d'adhesi贸 actual es mant茅 fix a la vora inferior de l'objecte.

Icon

Gluepoint Vertical Bottom