Diapositiva

Estableix l'orientació de la diapositiva marges de la diapositiva fons i altres opcions de disposició.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Diapositiva ▸ Propietats

Canvi de l'emplenament de fons de la

Pàgina

Defineix l'orientació de la pàgina, els marges, el fons i altres opcions de disposició.

Fons

Defineix un fons per a una única pàgina o per a totes les pàgines del fitxer actiu.

Icona de consell

Per canviar el fons de totes les diapositives del fitxer actiu seleccioneu un fons feu clic a D'acord i feu clic a al diàleg de configuració de la pàgina.