Converteix en 3D

Converteix l'objecte seleccionat en un objecte en tres dimensions (3D).

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Shape - Convert - To 3D (LibreOffice Draw only)

Obriu el menú contextual d'un objecte seleccionat i trieu Converteix ▸ En 3D

L'objecte seleccionat es converteix primer en una vora i després en un objecte 3D.

Si seleccioneu dos o més objectes i els convertiu en 3D, obtindreu com a resultat un grup 3D que actua com un únic objecte. Podeu editar els objectes individuals que conformen el grup en triar . Trieu quan hàgiu acabat.

Icona de nota

La conversió d'un grup d'objectes en 3D no modifica l'ordre d'apilament dels objectes que hi estan inclosos.

Icona de consell

Press F3 to quickly enter a group and +F3 to leave the group.

També podeu convertir imatges de mapa de bits i gràfics de vectors, incloent-hi fitxers d'imatges, en objectes 3D. El LibreOffice tracta els mapes de bits com a rectangles i els gràfics vectorials com a grups de polígons quan fa la conversió en 3D.

Fins i tot els objectes de dibuix que contenen text es poden convertir.

Si voleu, podeu aplicar efectes 3D a l'objecte convertit.