Converteix en 3D

Converteix l'objecte seleccionat en un objecte en tres dimensions (3D).

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Forma ▸ Converteix ▸ En 3D (només al LibreOffice Draw)

Obriu el menú contextual d'un objecte seleccionat i trieu Converteix ▸ En 3D

L'objecte seleccionat es converteix primer en una vora i després en un objecte 3D.

Si seleccioneu dos o més objectes i els convertiu en 3D, obtindreu com a resultat un grup 3D que actua com un únic objecte. Podeu editar els objectes individuals que conformen el grup en triar . Trieu quan hàgiu acabat.

Icona de nota

La conversió d'un grup d'objectes en 3D no modifica l'ordre d'apilament dels objectes que hi estan inclosos.

Icona de consell

Premeu F3 per a entrar ràpidament a un grup i Ctrl+F3 per a sortir-ne.

També podeu convertir imatges de mapa de bits i gràfics de vectors, incloent-hi fitxers d'imatges, en objectes 3D. El LibreOffice tracta els mapes de bits com a rectangles i els gràfics vectorials com a grups de polígons quan fa la conversió en 3D.

Fins i tot els objectes de dibuix que contenen text es poden convertir.

Si voleu, podeu aplicar efectes 3D a l'objecte convertit.