Converteix

Opcions de conversió de l'objecte seleccionat.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Shape - Convert (LibreOffice Draw only).

Obriu el menú contextual d'un objecte seleccionat i trieu Converteix

En corba

Converteix l'objecte seleccionat en una corba de Bézier.

En polígon

Converteix l'objecte seleccionat en un polígon (un objecte tancat limitat per línies rectes). L'aparença de l'objecte no canvia. Si voleu, podeu fer clic amb el botó dret del ratolí i triar Edita els punts per a visualitzar els canvis.

En contorn

Converteix l'objecte seleccionat en un polígon o en un grup de polígons. Si la conversió crea un grup de polígons (per exemple, quan convertiu un objecte de text), premeu la tecla F3 per a entrar al grup i poder seleccionar un polígon individual.

Converteix en 3D

Converteix l'objecte seleccionat en un objecte en tres dimensions (3D).

Converteix en un objecte de gir 3D

Gira l'objecte seleccionat al voltant del seu eix vertical per a crear una forma tridimensional.

En mapa de bits

Converteix l'objecte seleccionat en un mapa de bits (una graella de píxels que representa una imatge).

En metafitxer

Converteix l'objecte seleccionat en format WMF (Windows Metafile Format), que conté dades gràfiques de mapes de bits i vectorials.