Defineix la presentaci贸 personalitzada

Crea una presentaci贸 de diapositives personalitzada.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Presentaci贸 de diapositives 鈻 Presentaci贸 personalitzada i feu clic a Nova.

Di脿leg de definici贸 de presentacions de diapositives personalitzades

Creaci贸 d'una presentaci贸 de diapositives personalitzada

Seleccioneu una diapositiva i feu clic a >> o << per afegir o suprimir la diapositiva de la llista.

Afegeix una diapositiva existent al final de la llista Diapositives seleccionades. Heu de seleccionar una diapositiva a la llista Diapositives existents per poder utilitzar aquest bot贸.

Elimina una diapositiva de la llista Diapositives seleccionades. Heu de seleccionar una diapositiva a la llista Diapositives seleccionades per poder utilitzar este bot贸.

Nom

Mostra el nom de la presentaci贸 de diapositives personalitzada. Podeu introduir un nom nou.

Diapositives existents

Mostra la llista de totes les diapositives en l'ordre en qu猫 apareixen al document actual.

Diapositives seleccionades

Mostra la llista de totes les diapositives de la presentaci贸 de diapositives personalitzada. Podeu modificar l'ordre de la llista si arrossegueu les diapositives cap amunt o cap avall.