Interaction

Determina el comportament de l'objecte seleccionat quan hi feu clic durant la visualitzaci贸 d'una presentaci贸 de diapositives.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Format 鈻 Interacci贸.

A la barra d'eines Est脿ndard, feu clic a

Icona Interacci贸

Interacci贸

Acci贸 en fer clic

Especifica l'acci贸 que s'executar脿 quan feu clic a l'objecte seleccionat durant una presentaci贸 de diapositives. Tamb茅 podeu assignar accions a objectes agrupats.

Cap acci贸

No succeeix cap acci贸.

Ves a la diapositiva anterior

Torna a la diapositiva anterior de la presentaci贸 de diapositives.

Ves a la diapositiva seg眉ent

Passa a la diapositiva seg眉ent de la presentaci贸 de diapositives.

Ves a la primera diapositiva

Salta a la primera diapositiva de la presentaci贸 de diapositives.

Ves a l'煤ltima diapositiva

Salta a l'煤ltima diapositiva de la presentaci贸 de diapositives.

Ves a la p脿gina o l'objecte

Salta a una diapositiva o a un objecte anomenat d'una diapositiva.

Objectiu

Enumera les diapositives i els objectes que podeu definir com a destinaci贸.

Diapositiva / objecte

Introdu茂u el nom de la diapositiva o de l'objecte que voleu cercar.

Cerca

Cerca la diapositiva o l'objecte indicat.

Ves al document

Obre un fitxer i el mostra durant la presentaci贸 de diapositives. Si seleccioneu un fitxer del LibreOffice com a document de destinaci贸, tamb茅 podeu indicar la p脿gina que s'obrir脿.

Document

Definiu la ubicaci贸 del document de destinaci贸.

Document

Introdu茂u el cam铆 del fitxer que voleu obrir o feu clic a Navega per cercar el fitxer.

Navega

Cerqueu el fitxer que voleu obrir.

Reprodueix l'脿udio

Reprodueix un fitxer d'脿udio

脌udio

Definiu la ubicaci贸 del fitxer d'脿udio.

脌udio

Introdu茂u el cam铆 del fitxer d'脿udio que voleu obrir o feu clic a Navega per cercar el fitxer.

Navega

Cerqueu el fitxer d'脿udio que voleu reproduir.

note

Si no heu instal路lat fitxers d'脿udio amb el LibreOffice, podeu tornar a executar el programa d'instal路laci贸 del LibreOffice i fer clic a Modifica.

Reprodueix

Reprodueix el fitxer d'脿udio seleccionat.

Executa el programa

Inicia un programa durant una presentaci贸 de diapositives.

Programa

Programa

Introdu茂u el cam铆 del programa que voleu executar o feu clic a Navega per cercar el programa.

Navega

Cerqueu el programa que voleu executar.

Executa la macro

Executa una macro durant la presentaci贸 de diapositives.

Macro

Macro

Introdu茂u el cam铆 de la macro que voleu executar o feu clic a Navega per cercar la macro.

Navega

Cerqueu la macro que voleu executar.

Acaba la presentaci贸

Finalitza la presentaci贸.

Executa l'acci贸 de l'objecte

Podeu seleccionar l'entrada 芦Executa l'acci贸 de l'objecte禄 per als objectes OLE inserits.

Edita

Obre l'objecte en mode d'edici贸.