Animation Pane

Permet assignar efectes als objectes seleccionats.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Slide Show - Custom Animation.

A la barra d'eines Dibuix, feu clic a

Icona Animaci贸 personalitzada

Animaci贸 personalitzada

Llista d'animacions

La llista d'animacions mostra totes les animacions de la diapositiva actual.

Each list entry consists of the following two rows:

Afegeix

Afegeix un altre efecte d'animaci贸 per a l'objecte seleccionat a la diapositiva.

Suprimeix

Suprimeix l'efecte d'animaci贸 seleccionat de la llista d'animacions.

Canvia l'ordre

Feu clic a un dels botons per a moure l'efecte d'animaci贸 seleccionat cap amunt o cap avall a la llista.

Categoria

Selecciona una categoria d'efectes d'animaci贸. Les seg眉ents categories estan disponibles

Efecte

Seleccioneu un efecte d'animaci贸.

Inici

Mostra quan s'ha d'iniciar l'efecte d'animaci贸 seleccionat. Les seg眉ents opcions d'inici estan disponibles

Propietats: direcci贸, quantitat, color, color d'emplenament, mida, color de l铆nia, tipus de lletra, mida de lletra, estil tipogr脿fic

Selecciona les propietats addicionals de l'animaci贸. Feu clic al bot贸 Opcions per a obrir el di脿leg Opcions d'efecte, on podeu seleccionar i aplicar propietats.

Durada

Indica la durada de l'efecte d'animaci贸 seleccionat.

Retard

The animation starts delayed by this amount of time.

Previsualitzaci贸 autom脿tica

Feu clic aqu铆 per veure una previsualitzaci贸 dels efectes nous o editats a la diapositiva quan els assigneu.

Reprodueix

Reprodueix l'efecte d'animaci贸 seleccionat a la previsualitzaci贸.