Animaci贸

Crea una animaci贸 personalitzada a la diapositiva actual. Nom茅s podeu utilitzar els objectes existents per a crear una animaci贸.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Insert - Animated Image.

tip

Podeu copiar i enganxar animacions al LibreOffice Writer.

Animaci贸

Mostra una previsualitzaci贸 dels objectes inclosos a l'animaci贸. Tamb茅 podeu fer clic al bot贸 Reprodueix per a visualitzar l'animaci贸.

Salta a la primera imatge de la seq眉猫ncia d'animaci贸.

Icona

Primera imatge

Reprodueix l'animaci贸 a l'inrev茅s.

Icona

Enrere

Atura la reproducci贸 de l'animaci贸.

Icona

Atura

Reprodueix l'animaci贸.

Icona

Reprodueix

Salta a l'煤ltima imatge de la seq眉猫ncia d'animaci贸.

Icona

脷ltima imatge

N煤mero d'imatge

Indica la posici贸 de la imatge actual a la seq眉猫ncia d'animaci贸. Si voleu visualitzar una altra imatge, introdu茂u-ne el n煤mero o feu clic a les fletxes amunt i avall.

Durada

Introdu茂u el nombre de segons durant els quals s'ha de mostrar la imatge actual. Aquesta opci贸 nom茅s est脿 disponible si l'opci贸 Objecte de mapa de bits est脿 seleccionada al camp Grup d'animaci贸.

Comptador de bucles

Defineix el nombre de vegades que s'ha de reproduir l'animaci贸. Si voleu que l'animaci贸 es reprodueixi indefinidament, trieu M脿x.

Imatge

Afegeix o elimina objectes de l'animaci贸.

Aplica l'objecte

Afegeix els objectes seleccionats com a una imatge 煤nica.

Icona

Aplica l'objecte

Aplica els objectes individualment

Adds an image for each selected object. If you select a grouped object, an image is created for each object in the group.

You can also select an animation, such as an animated GIF, and click this icon to open it for editing. When you are finished editing the animation, click Create to insert a new animation into your slide.

Icona

Apply Objects Individually

Suprimeix la imatge actual

Suprimeix la imatge actual de la seq眉猫ncia d'animaci贸.

Icona

Suprimeix la imatge actual

Suprimeix totes les imatges

Suprimeix totes les imatges de la seq眉猫ncia d'animaci贸.

Icona

Suprimeix totes les imatges

N煤mero

Nombre total d'imatges de l'animaci贸.

Grup d'animaci贸

Defineix les propietats d'objecte per a l'animaci贸.

Agrupa l'objecte

Ajunta les imatges en un sol objecte per poder-les moure com a grup. Igualment, podeu editar cadascun dels objectes de manera individual fent doble clic al grup a la diapositiva.

Objecte de mapa de bits

Combina les imatges en una sola imatge.

Alineaci贸

Alinea les imatges de la seq眉猫ncia d'animaci贸.

Crea

Insereix l'animaci贸 en la diapositiva actual.