Transició entre diapositives

Defineix l'efecte especial que es reprodueix quan es mostra una diapositiva durant la visualització d'una presentació de diapositives.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose View - Slide Transition.

Icona de consell

Per aplicar el mateix efecte de transició a diverses diapositives, canvieu al mode Classificador de diapositives, seleccioneu les diapositives i trieu Diapositiva ▸ Transició entre diapositives.

Transició entre diapositives

Escolliu la transició que voleu utilitzar entre les diapositives seleccionades.

Variant

Selecciona una variació de la transició. Aquesta llista només està disponible per a certes transicions.

Durada

Permet definir la durada de la transició de la diapositiva.

So

Mostra una llista dels sons que poden reproduir-se durant la transició de diapositiva.

Repeteix fins al so següent

Feu clic aquí per reproduir el so repetidament fins que comenci un altre so.

Avança la diapositiva

Indica com passar a la diapositiva següent.

En fer clic

Feu clic aquí per passar a la diapositiva següent amb un clic del ratolí.

Automàticament després de

Feu clic aquí per passar a la diapositiva següent després d'una durada determinada en segons. Introduïu el nombre de segons al camp numèric ubicat al costat del botó de selecció de valor, o bé feu clic al botó de selecció de valor.

Aplica la transició a totes les diapositives

Aplica la transició seleccionada a totes les diapositives de la presentació actual.

Reprodueix

Mostra la transició actual en forma de previsualització.

Previsualització automàtica

Feu clic aquí per a visualitzar automàticament les transicions al document.