Transici贸 entre diapositives

Defineix l'efecte especial que es reprodueix quan es mostra una diapositiva durant la visualitzaci贸 d'una presentaci贸 de diapositives.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose View - Slide Transition.

Icona de consell

Per aplicar el mateix efecte de transici贸 a diverses diapositives, canvieu al mode Classificador de diapositives, seleccioneu les diapositives i trieu Diapositiva 鈻 Transici贸 entre diapositives.

Transici贸 entre diapositives

Escolliu la transici贸 que voleu utilitzar entre les diapositives seleccionades.

Variant

Selecciona una variaci贸 de la transici贸. Aquesta llista nom茅s est脿 disponible per a certes transicions.

Durada

Permet definir la durada de la transici贸 de la diapositiva.

So

Mostra una llista dels sons que poden reproduir-se durant la transici贸 de diapositiva.

Repeteix fins al so seg眉ent

Feu clic aqu铆 per reproduir el so repetidament fins que comenci un altre so.

Avan莽a la diapositiva

Indica com passar a la diapositiva seg眉ent.

En fer clic

Feu clic aqu铆 per passar a la diapositiva seg眉ent amb un clic del ratol铆.

Autom脿ticament despr茅s de

Feu clic aqu铆 per passar a la diapositiva seg眉ent despr茅s d'una durada determinada en segons. Introdu茂u el nombre de segons al camp num猫ric ubicat al costat del bot贸 de selecci贸 de valor, o b茅 feu clic al bot贸 de selecci贸 de valor.

Aplica la transici贸 a totes les diapositives

Aplica la transici贸 seleccionada a totes les diapositives de la presentaci贸 actual.

Reprodueix

Mostra la transici贸 actual en forma de previsualitzaci贸.

Previsualitzaci贸 autom脿tica

Feu clic aqu铆 per a visualitzar autom脿ticament les transicions al document.