Darrere de l'objecte

Modifica l'ordre d'apilament desplaçant l'objecte seleccionat al darrere d'un objecte que indiqueu. La posició a la pantalla de l'objecte seleccionat no canvia.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Forma ▸ Organitza ▸ Darrere de l'objecte (només al LibreOffice Draw)

Obriu el menú contextual d'un objecte seleccionat i trieu Organitza ▸ Darrere de l'objecte

A la barra Dibuix, obriu la barra d'eines Organitza i feu clic a:

Icona

Darrere de l'objecte

Seleccioneu els objectes que voleu moure darrere d'un altre objecte. Feu-hi clic dret i trieu Organtiza ▸ Darrere de l'objecte i a continuació feu clic a un objecte de la diapositiva.

Icona de nota

L'organització dels objectes afecta l'ordre d'apilament per a tots els objectes del document.