Darrere de l'objecte

Modifica l'ordre d'apilament desplaçant l'objecte seleccionat al darrere d'un objecte que indiqueu. La posició a la pantalla de l'objecte seleccionat no canvia.

Per a accedir a aquesta ordre...

Des de la barra de menús:

Choose Shape - Arrange - Behind Object

Des del menú contextual:

Choose Arrange - Behind Object

Des de la interfície en pestanyes:

Choose Home - Arrange - Behind Object.

Des de les barres d'eines:

Icon Behind Object

Darrere de l'objecte

Seleccioneu els objectes que voleu moure darrere d'un altre objecte. Feu-hi clic dret i trieu Organtiza ▸ Darrere de l'objecte i a continuació feu clic a un objecte de la diapositiva.

note

Arranging objects affects the stacking order of all objects in your document.

Ens cal la vostra ajuda!