Canvia la diapositiva mestra

Mostra el diàleg Available Master Slidesdes on podeu seleccionar un esquema de disposició per a la diapositiva actual. Qualsevol objecte del disseny de diapositives s'insereix darrere dels objectes de la diapositiva actual.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Diapositiva ▸ Canvia la diapositiva mestra

Diàleg de disseny de diapositiva

Disseny de la diapositiva

Mostra els dissenys de diapositiva que podeu aplicar a la diapositiva. Seleccioneu un disseny i feu clic a D'acord per a aplicar-lo a la diapositiva actual.

Intercanvia la pàgina de fons

Aplica el fons del disseny de la diapositiva seleccionada a totes les diapositives del document.

Suprimeix els fons no utilitzats

Suprimeix els fons de diapositiva i les disposicions de la presentació sense referència del document.

Carrega

Mostra el diàleg Carrega la diapositiva mestra diàleg on podeu seleccionar dissenys de diapositives addicionals.