Camps

Mostra una llista dels camps comuns que podeu inserir a la diapositiva.

Si voleu editar un camp a la diapositiva, seleccioneu-lo i trieu Edita – Camps.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Insereix ▸ Camp

Data (fixa)

Insereix la data actual a la diapositiva com a camp fix. La data no s'actualitza automàticament.

Data (variable)

Insereix la data actual a la diapositiva en forma de camp variable. La data s'actualitza automàticament quan torneu a carregar el fitxer.

Hora (fixa)

Insereix l'hora actual a la diapositiva en forma de camp fix. L'hora no s'actualitza automàticament.

Hora (variable)

Insereix l'hora actual a la diapositiva en forma de camp variable. L'hora s'actualitza automàticament quan torneu a carregar el fitxer.

Autor

Insereix a la diapositiva actual els noms i cognoms que apareixen a les dades de l'usuari del LibreOffice.

Número de pàgina

Insereix el número de pàgina a la diapositiva o a la pàgina actual. Si voleu afegir un número de pàgina a cada diapositiva, trieu Visualitza ▸ i inseriu el camp de número de pàgina. Per a canviar el format de número, trieu la pestanya ▸ Propietat ▸ Pàgina i aleshores seleccioneu un format de la llisa en l'àrea Configuració de la disposició.

Nom de fitxer

Insereix el nom del fitxer actiu. El nom només apareix després que hàgeu desat el fitxer.