Esquema

Canvia a la visualitzaci贸 d'esquema, on podeu afegir, editar i reordenar diapositives, t铆tols i encap莽alaments.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Visualitza 鈻 Esquema.

La barra Formataci贸 del text cont茅 les icones seg眉ents per a t铆tols de diapositives: Augmenta un nivell, Disminueix un nivell, Mou amunt i Mou avall. Si voleu reordenar els t铆tols de les diapositives amb el teclat, assegureu-vos que el cursor 茅s al principi d'un t铆tol i premeu Tab per a moure el t铆tol un nivell cap avall en la jerarquia. Per a moure el t铆tol un nivell cap amunt, premeu Maj+Tab.

El nivell superior de l'esquema correspon als t铆tols de les diapositives, i els nivells inferiors corresponen als encap莽alaments que hi ha a les diapositives.