OpenCL

OpenCL és una tecnologia que accelera el càlcul en fulls de càlcul grans.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu ▸ LibreOffice ▸ OpenCL.

L'OpenCL™ és el primer estàndard obert i sense cànons per a la programació paral·lela i multiplataforma dels processadors moderns trobats als ordinadors personals, els servidors i els dispositius mòbils o encastats. L'OpenCL (Open Computing Language) millora en gran mesura la rapidesa i la fluïdesa d'una àmplia varietat d'aplicacions de diversos segments del mercat, des dels jocs i els programes d'entreteniment fins al programari científic i mèdic.

Icona de nota

Per a més informació sobre l'OpenCL, visiteu el lloc web de l'OpenCL (en anglès).

Icona d'avís

Aquesta pàgina d'ajuda requereix feina per a millorar-ne la correcció i compleció. Uniu-vos al projecte LibreOffice i ajudeu-nos a escriure la informació que hi manca. Visiteu la nostra pàgina web sobre la redacció de contingut de l'Ajuda.