Actualització en línia

Permet especificar algunes opcions per a la notificació automàtica i la baixada d'actualitzacions en línia al LibreOffice.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Actualització en línia.

note

Online Update is a module that is installed by default.

Online Update Options

Comprova si hi ha actualitzacions automàticament

Activeu aquesta casella de selecció per comprovar periòdicament si hi ha actualitzacions en línia i, a continuació, seleccioneu la freqüència amb què el LibreOffice farà aquesta comprovació. El LibreOffice pot cercar actualitzacions automàticament de manera diària, setmanal o mensual si detecta una connexió a Internet en funcionament. Si us connecteu a Internet a través d'un servidor intermediari, definiu aquest servidor intermediari a - Internet - Servidor intermediari.

When an update is available, an icon in the menu bar Update Icon displays some explaining text. Click the icon to proceed.

Si inhabiliteu la comprovació, la icona se suprimirà de la barra de menú.

Cada dia

La comprovació es durà a terme una vegada al dia.

Cada setmana

La comprovació es durà a terme una vegada a la setmana. Aquest és el paràmetre per defecte.

Cada mes

La comprovació es durà a terme una vegada al mes.

Comprova-ho ara

La comprovació es durà a terme quan feu clic al botó.

Destinació de les baixades

Mostra la carpeta seleccionada per a emmagatzemar els fitxers baixats.

Baixa les actualitzacions automàticament

Habilita la baixada automàtica d'actualitzacions a la carpeta especificada.

Canvia

Feu-hi clic per a seleccionar la carpeta de destinació dels fitxers baixats.

Agent d'usuari

Enable the check to send information about your LibreOffice version, operating system and basic hardware. This information is used to optimize the download.