Par脿metres

Defineix els par脿metres de f贸rmula que seran v脿lids per a tots els documents.

Per a accedir a aquesta ordre...

Obriu un document Math, trieu 鈻 LibreOffice Math - Prefer猫ncies


Opcions d'impressi贸

T铆tol

Indica si voleu que el nom del document s'inclogui a la impressi贸.

Text de la f贸rmula

Indica si s'ha d'incloure el contingut de la finestra Ordres a la part inferior de la impressi贸.

Vora

Aplica una vora fina a l'脿rea de f贸rmula de la impressi贸. El t铆tol i el text de la f贸rmula nom茅s es canvien per un marc si la casella de selecci贸 corresponent est脿 activada.

Format d'impressi贸

Mida original

Imprimeix la f贸rmula sense ajustar la mida del tipus de lletra actual. 脡s possible que en f贸rmules grans es talli una part del text de les ordres.

Ajusta a la mida

Ajusta la f贸rmula al format de p脿gina utilitzat a la impressi贸. La mida real es determinar脿 amb el format de paper utilitzat.

Escala

Redueix o amplia la mida de la f贸rmula impresa amb un factor d'ampliaci贸 especificat. Escriviu el factor d'ampliaci贸 desitjat directament al control Redimensionament, o definiu el valor mitjan莽ant els botons de cursor.

Altres opcions

Ignora ~ i ' a final de l铆nia

Especifica que aquests comodins d'espai se suprimiran si es troben al final d'una l铆nia. En versions anteriors del LibreOffice, en afegir aquests car脿cters al final d'una l铆nia s'evitava que l'extrem dret de la f贸rmula qued茅s tallat durant la impressi贸.

Incrusta nom茅s els s铆mbols utilitzats (mida del fitxer m茅s petita)

Desa nom茅s els s铆mbols de cada f贸rmula que s'utilitzen en aquesta f贸rmula. En versions anteriors del LibreOffice, tots els s铆mbols es desaven amb cada una de les f贸rmules.

Ens cal la vostra ajuda!