Visualització

Especifica els modes de visualització disponibles. Si seleccioneu una visualització alternativa, podreu accelerar la visualització en pantalla mentre editeu la presentació.

Diàleg d'opcions de visualització de l'Impress

Visualització

Regles visibles

Especifica si es mostren els regles a la part superior i a l'esquerra de l'àrea de treball.

Línies d'ajuda en moure

Specifies whether to display guides when moving an object.

El LibreOffice crea guies de punts que amplien el quadre que conté l'objecte seleccionat i que cobreixen tota l'àrea de treball, fet que us ajuda a posicionar l'objecte.

També podeu utilitzar aquesta funció mitjançant la amb el mateix nom de la barra Opcions si s'obre una presentació o un document de dibuix.

Tots els punts de control en l'editor Bézier

Displays the control points of all Bézier points if you have previously selected a Bézier curve. If the All control points in Bézier editor option is not marked, only the control points of the selected Bézier points will be visible.

Vora de cada objecte individual

El LibreOffice mostra la línia de vora de cada objecte individual quan moveu aquest objecte. L'opció Vora de cada objecte individual us permet veure si els objectes concrets entren en conflicte amb altres objectes de la posició de destinació. Si no activeu l'opció Vora de cada objecte individual, el LibreOffice només mostra una vora quadrada que inclou tots els objectes seleccionats.

Ens cal la vostra ajuda!