Llistes d'ordenaci贸

Totes les llistes definides per l'usuari es mostren al di脿leg Llistes d'ordenaci贸. Tamb茅 podeu definir i editar les vostres llistes. Nom茅s es pot utilitzar text a les llistes d'ordenaci贸, i no nombres.

Per a accedir a aquesta ordre...

Obriu un document de full de c脿lcul, trieu 鈻 LibreOffice Calc 鈻 Ordena les llistes.

Llistes

Mostra totes les llistes disponibles i us permet seleccionar-les i editar-les.

Entrades

Mostra el contingut de la llista seleccionada. Podeu editar el contingut del contingut.

Copia la llista des de

Defineix el full de c脿lcul i les cel路les que cal copiar, per tal d'incloure-les al quadre Llistes. L'interval seleccionat al full de c脿lcul 茅s el par脿metre per defecte.

Copia

Copia el contingut de les cel路les al quadre Copia la llista des de. Si seleccioneu una refer猫ncia a files i columnes relacionades, apareixer脿 el di脿leg Copia la llista despr茅s de fer clic al bot贸. Podeu utilitzar este di脿leg per definir si la refer猫ncia es converteix en llistes d'ordenaci贸 per fila o per columna.

Nou/Descarta

Introdueix el contingut d'una llista nova al quadre Entrades. Aquest bot贸 canviar脿 de Nou a Descarta, i aquesta darrera opci贸 us permetr脿 suprimir la llista nova.

Afegeix/Modifica

Afegeix una llista nova al quadre Llistes. Si voleu editar aquesta llista al quadre Entrades, aquest bot贸 canviar脿 d'Afegeix a Modifica, que us permetr脿 incloure la llista que acabeu de modificar.

Suprimeix

Suprimeix l'element o els elements seleccionats despr茅s d'una confirmaci贸.