Opcions del LibreOffice Writer

Aquests paràmetres determinen la manera en què es gestionen els documents de text que es creen al LibreOffice. També és possible definir paràmetres per al document de text actual. Els paràmetres globals es desen automàticament.

Per a accedir a aquesta ordre...

Obriu un document de text i trieu ▸ LibreOffice Writer.


General

Especifica els paràmetres generals per als documents de text.

Visualització

Defineix els paràmetres per defecte per a la visualització d'objectes als vostres documents de text i també els paràmetres per defecte per als elements de la finestra.

Ajudes a la formatació

Defineix la visualització per a determinats caràcters i per al cursor directe dels documents de text i HTML del LibreOffice.

Graella

Especifica els paràmetres per a la graella configurable de les pàgines d'un document. Aquesta graella us ajuda a determinar la posició exacta dels vostres objectes. També podeu alinear aquesta graella amb la graella d'ajustament «magnètic».

Tipus de lletra bàsics (occidental)

Especifica els paràmetres per als tipus de lletra bàsics.

Tipus de lletra bàsics (asiàtic)

Specifies the settings for the basic Asian fonts if Asian language support has been activated under - Languages and Locales - General.

Lletres tipogràfiques bàsiques (CTL)

Specifies the settings for basic fonts for complex text layout languages if their support has been activated under - Languages and Locales - General.

Impressió

Especifica els paràmetres d'impressió en un text o en un document HTML.

Taula

Defineix l'aparença dels canvis al document.

Canvis

Defineix l'aparença dels canvis al document.

Compatibilitat

Especifica els paràmetres de compatibilitat per als documents de text. Aquestes opcions ajuden a ajustar el LibreOffice en importar documents del Microsoft Word.

Llegenda automàtica

Especifica els paràmetres per a les llegendes que s'afegeixen automàticament als objectes inserits.

Adreça electrònica de la combinació de correu

Especifica la informació de l'usuari i els paràmetres del servidor que s'utilitzaran quan envieu cartes model com a missatges de correu electrònic.

Ens cal la vostra ajuda!