Visualització

Permet configurar paràmetres relatius a la visualització.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Visualitza.

Imatge del diàleg d'opcions de visualització

Tema d'icones

Especifica l'estil d'icona per a les icones a les barres d'eines i diàlegs.

Mida de les icones

Barra d'eines

Especifica la mida de visualització de les icones de la barra d'eines.

Barra de fitxes

Especifica la mida de visualització de les icones de la barra de fitxes.

Barra lateral

Especifica la mida de visualització de les icones de la barra lateral.

Visibilitat

Icones als menús

Mostra icones al costat dels elements de menú corresponents. Trieu entre «Automàtic», «Amaga» y «Mostra». L'opció «Automàtic» mostra les icones en funció dels paràmetres o del tema del sistema.

Shortcuts

Displays shortcut keys next to corresponding menu items. Select from "Automatic", "Hide", and "Show". "Automatic" displays shortcut keys according to system settings.

Ratolí

Middle button

Defineix la funció del botó central del ratolí.

1. Desplaçament automàtic: si arrossegueu mentre premeu el botó central del ratolí es desplaçarà la visualització.

2. Enganxa el porta-retalls: si premeu el botó central del ratolí s'inserirà el contingut del "Porta-retalls de la selecció" a la posició del cursor.

El «Porta-retalls de la selecció» és independent del porta-retalls normal que utilitzeu amb Edita ▸ Copia/Retalla /Insereix o amb les tecles de drecera respectives. El porta-retalls i el «Porta-retalls de la selecció» poden incloure contingut diferent al mateix temps.

Porta-retalls

Porta-retalls de selecció

Copia el contingut

Edit - Copy +C.

Selecciona el text, les taules i els objectes.

Enganxament de contingut

Edit - Paste +V pastes at the cursor position.

Si feu clic al botó central del ratolí, s'enganxa a la posició de la busca del ratolí.

Enganxar en un altre document

No afecta el contingut del porta-retalls.

L'última selecció marcada és el contingut del porta-retalls de la selecció.

tip

Press Shift++R to restore or refresh the view of the current document.

Graphics Output

Accelera per maquinari

Accedeix directament a les funcions de maquinari de l'adaptador de visualització gràfica per millorar la visualització de pantalla. La compatibilitat amb l'acceleració de maquinari no està disponible per a tots els sistemes operatius i totes les distribucions de plataforma del LibreOffice.

Usa l'antialiàsing

Si és compatible, podeu habilitar i inhabilitar el suavitzat dels gràfics. Quan el suavitzat està activat, la majoria d'objectes tenen una aparença més suau i amb menys artefactes.

Llistes de lletres tipogràfiques

Previsualitza els tipus de lletra

Mostra els noms dels tipus de lletra que es poden seleccionar en el tipus de lletra corresponent, com ara els tipus de lletra del quadre Tipus de lletra que hi ha a la barra Formatació.

Suavitza el tipus de lletra a la pantalla

Seleccioneu aquesta opció per a suavitzar l'aparença en pantalla del text.

from

Introduïu la mida de lletra més petita que cal suavitzar.