Lletres tipogràfiques

Substitueix una lletra tipogràfica amb la lletra que trieu. La substitució només reemplaça una lletra en pantalla, o bé en pantalla i a la impressió. El reemplaçament no canvia els paràmetres per a la lletra que es desen en el document.

Si ho voleu, podeu canviar la substitució per defecte de la lletra tipogràfica que utilitza el sistema operatiu quan troba una lletra no disponible en un document.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Tipus de lletra.

Icona de nota

El reemplaçament de lletres tipogràfiques també afecta la visualització de les lletres de la interfície d'usuari del LibreOffice.

warning

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.

Aplica la taula de reemplaçament

Activa els paràmetres de reemplaçament de lletra tipogràfica que definiu.

Taula de reemplaçament

Mostra la lletra tipogràfica original i la que la reemplaçarà. Seleccioneu Sempre per a reemplaçar la lletra encara que la lletra original estigui instal·lada al vostre sistema. Seleccioneu Pantalla per a reemplaçar només la lletra de la pantalla i no reemplaçar mai la lletra per a la impressió.

Casella de selecció Sempre

Casella de selecció Pantalla

Acció de reemplaçament

activada

en blanc

Reemplaçament de la lletra tipogràfica en pantalla i a la impressió, tant si la lletra està instal·lada com si no.

activada

activada

Reemplaçament de la lletra tipogràfica només en pantalla, tant si la lletra està instal·lada com si no.

en blanc

activada

Reemplaçament de la lletra tipogràfica només en pantalla, però només si la lletra no està disponible.

en blanc

en blanc

Reemplaçament de la lletra tipogràfica en pantalla i a la impressió, però només si la lletra no està disponible.

Lletra tipogràfica

Introduïu o seleccioneu el nom de la lletra tipogràfica que voleu reemplaçar.

Reemplaça per

Introduïu o seleccioneu el nom de la lletra de reemplaçament.

Aplica

Aplica la lletra tipogràfica de reemplaçament seleccionada.

Icona

Aplica

Suprimeix

Suprimeix la lletra tipogràfica de reemplaçament seleccionada.

Icona

Suprimeix

Configuració de lletra tipogràfica per al codi font en HTML i BASIC

Seleccioneu el tipus i la mida de lletra per a la visualització d'HTML i el codi font del Basic.

Lletres tipogràfiques

Seleccioneu la lletra tipogràfica per a la visualització de codi font HTML i del Basic. Seleccioneu Automàtic per a detectar automàticament una lletra tipogràfica adequada.

Només lletres tipogràfiques no proporcionals

Seleccioneu-ho per a visualitzar només les lletres tipogràfiques no proporcionals al quadre de llista Lletra tipogràfica.

Mida

Seleccioneu una mida de lletra per a la visualització d'HTML i del codi font del Basic.