General

Especifica els paràmetres generals per al LibreOffice.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu ▸ LibreOffice ▸ General.

Imatge del diàleg d'opcions generals

Ajuda

Especifica el comportament de l'ajuda instal·lada.

Consells ampliats

Mostra un text d'ajuda quan deixeu el cursor damunt d'una icona, una ordre de menú o un control en un diàleg.

Estat del document

En imprimir s'estableix l'estat de «document modificat»

Especifica si la impressió del document compta com a modificació. Si aquesta opció està seleccionada, la propera vegada que es tanqui el document se us sol·licitarà si voleu desar els canvis. La data d'impressió es desarà a les propietats del document com a canvi.

Any (dues xifres)

Defineix un interval de data, dintre del qual el sistema reconeix un any de dos dígits.

Al LibreOffice, els anys s'indiquen amb quatre dígits, de manera que la diferència entre 1/1/99 i 1/1/01 és de dos anys. El paràmetre Any (dues xifres) permet definir els anys per als quals les dates de dues xifres s'afegiran a l'any 2000. Per exemple, si especifiqueu la data 1/1/30 o posterior, l'entrada "1/1/20" es reconeixerà com a 1/1/2020, i no pas com a 1/1/1920.

Help Improve LibreOffice

Send crash reports to The Document Foundation

Send crash reports to help developers improve the software’s reliability. Whenever LibreOffice crashes, you can opt to send reports containing certain debugging information, useful to help track down the cause of the bug and fix it eventually.