Dades de l'usuari

Utilitzeu aquesta pestanya per a introduir o editar dades de l'usuari. 脡s possible que l'usuari o l'administrador de sistemes ja hagi introdu茂t alguna d'aquestes dades durant la instal路laci贸 del LibreOffice.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu 鈻 LibreOffice 鈻 Dades de l'usuari.

Les dades de l'usuari s'utilitzen a les plantilles i els auxiliars del LibreOffice. Per exemple, els camps de dades 芦Nom禄 i 芦Cognoms禄 s'utilitzen per a inserir autom脿ticament el vostre nom com a autor d'un document nou. Ho podeu veure a Fitxer 鈻 Propietats.

Algunes dades de l'usuari s'inclouen autom脿ticament en un diccionari intern perqu猫 el verificador ortogr脿fic les reconegui. Si es produeixen errors d'escriptura, el programa pot utilitzar aquestes dades per suggerir reempla莽aments. Tingueu en compte que els canvis que realitzeu en aquestes dades s'aplicaran despr茅s de reiniciar el LibreOffice.

Les dades d'usuari tamb茅 s'utilitzen en les funcions de comentaris i de seguiment de canvis per a identificar els autors dels comentaris o de les edicions i per a marcar la darrera posici贸 d'edici贸 del document, de manera que, quan l'autor torni a obrir el document, es mostri aquesta posici贸.

Posici贸 del cursor

En general, tots els documents s'obren amb el cursor al principi del document.

One exception appears when the author of a Writer text document saves and reopens a document: The cursor will be at the same position where it has been when the document was saved. This only works when the name of the author was entered in - LibreOffice - User Data.

Adre莽a

Utilitzeu el camp Adre莽a per a introduir i editar les vostres dades personals d'usuari.

Empresa

Escriviu el nom de la vostra organitzaci贸 en aquest camp.

Nom

Escriviu el vostre nom.

Cognoms

Escriviu els vostres cognoms.

Inicials

Escriviu les vostres inicials.

Carrer

Escriviu el nom del vostre carrer en aquest camp.

Codi postal

Escriviu el vostre codi postal en aquest camp.

Poblaci贸

Escriviu la ciutat on viviu.

Estat

Type your country.

Pa铆s/Regi贸

Type your state.

Tractament

Escriviu el vostre tractament en aquest camp.

C脿rrec

Escriviu el vostre c脿rrec en l'organitzaci贸 en aquest camp.

Tel. (particular)

Escriviu el vostre n煤mero de tel猫fon particular en aquest camp.

Tel. (feina)

Escriviu el vostre n煤mero de tel猫fon de la feina en aquest camp.

Fax

Escriviu el vostre n煤mero de fax en aquest camp.

Email

Escriviu la vostra adre莽a electr貌nica. Per exemple, el.meu.nom@el.meu.proveidor.cat

Xifratge

Establiu la clau preferida per al xifratge OpenPGP i la signatura digital. Aquesta clau preferida ser脿 preseleccionada en el di脿leg de selecci贸 de claus cada vegada que signeu o xifreu un document, de manera que no h脿giu de seleccionar-la si l'utilitzeu amb freq眉猫ncia per a signar.

Clau de signatura OpenPGP

Seleccioneu la vostra clau OpenPGP per a signar documents ODF des de la llista desplegable.

Clau de xifratge OpenPGP

Seleccioneu la vostra clau OpenPGP per a xifrar documents ODF des de la llista desplegable.

En xifrar documents, sempre xifra per a un mateix

Activeu aquesta casella per a xifrar el fitxer tamb茅 amb la vostra clau p煤blica, per tal que pugueu obrir el document amb la vostra clau privada.

warning

Conserveu aquesta opci贸 seleccionada; altrament, no sereu capa莽 de desxifrar els documents que h脿giu xifrat per a altres persones.