Ús de la plataforma Java

El LibreOffice permet usar la plataforma Java per a executar aplicacions i components basats en l'arquitectura JavaBeans.

El LibreOffice, per poder usar la plataforma Java, ha de disposar del programari Java 2 Runtime Environment. Durant la instal·lació del LibreOffice, se us oferirà l'opció d'instal·lar aquests fitxers si encara no es troben instal·lats. També podeu instal·lar-los ara si és necessari.

Cal que activeu l'ús de la plataforma Java al LibreOffice per a executar aplicacions Java.

Icona de nota

Abans d'utilitzar un controlador JDBC, n'haureu d'afegir el camí a la classe. Trieu - LibreOffice - Avançat i feu clic al botó Camí a les classes. Una vegada hàgeu introduït la informació del camí, reinicieu el LibreOffice.

Icona de nota

Les modificacions que feu a - LibreOffice - Avançat s'utilitzaran fins i tot si ja s'ha iniciat la Java Virtual Machine (JVM, una màquina virtual per a la plataforma Java). Si feu modificacions al ClassPath (camí a les classes Java) haureu de reiniciar el LibreOffice. Passa el mateix per a les modificacions que feu a - Internet - Servidor intermediari. Només els quadres "Servidor intermediari HTTP" i "Servidor intermediari FTP" i els seus ports poden modificar-se sense que calgui tornar a iniciar l'aplicació, ja que s'analitzaran quan feu clic a D'acord.