Distribuci贸 d'un filtre XML com a paquet

Podeu distribuir un filtre XML a diversos usuaris mitjan莽ant un format de paquet especial.

Desar un filtre XML com a paquet

Icona de nota

El di脿leg Par脿metres del filtre XML nom茅s est脿 disponible quan un document de text 茅s obert.

1. Al Writer, trieu Eines 鈻 Par脿metres del filtre XML.

2. Seleccioneu el filtre que voleu distribuir i feu clic a Desa com a paquet.

Instal路laci贸 d'un filtre XML des d'un paquet

Icona de nota

El di脿leg Par脿metres del filtre XML nom茅s est脿 disponible quan un document de text 茅s obert.

1. Al Writer, trieu Eines 鈻 Par脿metres del filtre XML.

2. Feu clic a Obre el paquet i, tot seguit, seleccioneu el fitxer de paquet i el filtre que voleu instal路lar.

Supressi贸 d'un filtre XML instal路lat

1. Al Writer, trieu Eines 鈻 Par脿metres del filtre XML.

2. Seleccioneu el filtre que voleu suprimir i feu clic a Suprimeix.