Acceptaci贸 o rebuig de canvis

La funci贸 de revisi贸 del LibreOffice est脿 disponible per als documents de text i de full de c脿lcul.

Quan editeu un document en qu猫 altres persones han fet canvis, podeu acceptar els canvis o rebutjar-los de manera individual, o b茅 tots alhora.

1. If you have put multiple copies of the document in circulation, first merge these into one document (see Merging Versions).

2. Obriu el document i trieu Edita 鈻 Seguiment de canvis 鈻 Gestiona. S'obre el di脿leg Gestiona els canvis.

3. Seleccioneu un canvi a la pestanya Llista. Se selecciona el canvi i es mostra al document; ara podeu fer clic a un dels botons en funci贸 de la vostra decisi贸.

Si un autor ha modificat el canvi d'un altre autor, veureu els canvis organitzats de manera jer脿rquica amb un signe de m茅s (+) per obrir la jerarquia.

Si la llista de canvis 茅s massa llarga, podeu anar a la pestanya Filtre del di脿leg i indicar que nom茅s voleu veure els canvis de determinats autors, o nom茅s els canvis que s'hi han fet l'煤ltim dia, o b茅 que voleu limitar la llista d'alguna altra manera.

Les entrades de color mostren el resultat del filtre que s'hagi definit. Les entrades de color negre es poden acceptar o rebutjar i coincideixen amb els criteris de filtre. Les entrades de color blau no coincideixen amb els criteris de filtre, per貌 tenen subentrades que s贸n incloses pel filtre. Les entrades de color gris no es poden acceptar ni rebutjar i no coincideixen amb els criteris de filtre. Les entrades de color verd coincideixen amb el filtre per貌 no es poden acceptar ni rebutjar.