Registre i visualitzaci贸 de canvis

note

La funci贸 de revisi贸 del LibreOffice est脿 disponible per als documents de text i de full de c脿lcul.


Quan diversos autors treballen en el mateix text o full de c脿lcul, la funci贸 de revisi贸 registra qui ha fet els diferents canvis i mostra la informaci贸. Per tant, quan feu l'edici贸 final del document podeu visualitzar cadascun dels canvis i decidir si voleu acceptar-los o rebutjar-los.

Per exemple: sou editor i esteu a punt de lliurar el vostre 煤ltim informe. Abans de publicar-lo, l'han de llegir l'editor s猫nior i la correctora, i ambd贸s hi afegeixen canvis. L'editor s猫nior escriu 芦aclarir禄 despr茅s d'un par脿graf i en barra completament un altre. La correctora corregeix l'ortografia del document.

Us retornen el document editat, i podeu incorporar-hi els suggeriments dels dos revisors o ignorar-los.

Let's say you also emailed a copy of the report to a good friend and colleague who has done research on a similar topic in the past. You asked for a few suggestions, and the document is now returned by email with your colleague's suggestions.

Com que tots els vostres companys de feina i els caps de l'empresa treballen amb el LibreOffice, podeu generar una versi贸 final del document a partir dels resultats que rebeu.

Ens cal la vostra ajuda!