Registre i visualització de canvis

note

La funció de revisió del LibreOffice està disponible per als documents de text i de full de càlcul.


Quan diversos autors treballen en el mateix text o full de càlcul, la funció de revisió registra qui ha fet els diferents canvis i mostra la informació. Per tant, quan feu l'edició final del document podeu visualitzar cadascun dels canvis i decidir si voleu acceptar-los o rebutjar-los.

Per exemple: sou editor i esteu a punt de lliurar el vostre últim informe. Abans de publicar-lo, l'han de llegir l'editor sènior i la correctora, i ambdós hi afegeixen canvis. L'editor sènior escriu «aclarir» després d'un paràgraf i en barra completament un altre. La correctora corregeix l'ortografia del document.

Us retornen el document editat, i podeu incorporar-hi els suggeriments dels dos revisors o ignorar-los.

Let's say you also emailed a copy of the report to a good friend and colleague who has done research on a similar topic in the past. You asked for a few suggestions, and the document is now returned by email with your colleague's suggestions.

Com que tots els vostres companys de feina i els caps de l'empresa treballen amb el LibreOffice, podeu generar una versió final del document a partir dels resultats que rebeu.

Ens cal la vostra ajuda!