Quant a la conversi贸 de documents del Microsoft Office

El LibreOffice pot obrir autom脿ticament els documents del Microsoft Office 97/2000/XP. Tanmateix, hi ha algunes funcions de disposici贸 i alguns atributs de formataci贸 en els documents m茅s complexos del Microsoft Office que es gestionen d'una manera diferent del LibreOffice o que no s'admeten. Com a conseq眉猫ncia, els fitxers convertits necessiten un cert grau de reformataci贸 manual. El nivell de reformataci贸 que necessitaran 茅s proporcional a la complexitat de l'estructura i de la formataci贸 del document d'origen. El LibreOffice no pot executar els scripts del Visual Basic, per貌 els pot carregar perqu猫 els analitzeu.

Icona de nota

Les versions m茅s recents del LibreOffice poden obrir i desar els formats de document Open XML del Microsoft Office amb les extensions docx, xlsx i pptx. Les mateixes versions poden tamb茅 executar alguns escripts d'Excel Visual Basic, si activeu aquesta funcionalitat a - Carrega/Desa - Propietats VBA.

Les llistes seg眉ents proporcionen una visi贸 general de les funcions del Microsoft Office que potser presentaran problemes de conversi贸. Tanmateix, no afectaran la capacitat d'utilitzar el contingut del document o de treballar-hi.

Microsoft Word

1. Formes autom脿tiques

2. Marques de revisi贸

3. Objectes OLE

4. Determinats controls i els camps de formulari del Microsoft Office

5. 脥ndexs

6. Taules, marcs i formataci贸 a m煤ltiples columnes

7. Enlla莽os i adreces d'inter猫s

8. Gr脿fics del Microsoft WordArt

9. Car脿cters i text animats

Microsoft PowerPoint

1. Formes autom脿tiques

2. Espaiat de tabulador, de l铆nia i de par脿graf

3. Gr脿fics de fons mestres

4. Objectes agrupats

5. Determinats efectes multim猫dia

Microsoft Excel

1. Formes autom脿tiques

2. Objectes OLE

3. Determinats controls i els camps de formulari del Microsoft Office

4. Taules din脿miques

5. Tipus de diagrames nous

6. Formataci贸 condicional

7. Algunes funcions i f贸rmules (vegeu tot seguit)

Un exemple de difer猫ncies entre el Calc i l'Excel 茅s la gesti贸 dels valors booleans. Introdu茂u CERT a les cel路les A1 i A2.

Icona de nota

For a detailed overview about converting documents to and from Microsoft Office format, see the Migration Guide.

Obertura de documents del Microsoft Office que s'han protegit amb una contrasenya

El LibreOffice pot obrir els tipus de documents del Microsoft Office seg眉ents que s'han protegit amb una contrasenya.

Format del Microsoft Office

M猫tode d'encriptatge adm猫s

Word 6.0 i Word 95

Xifratge XOR feble

Word 97, Word 2000, Word XP i Word 2003

Xifratge compatible amb l'Office 97/2000

Word XP i Word 2003

Xifratge XOR feble de versions anteriors del Word

Excel 2.1, Excel 3.0, Excel 4.0, Excel 5.0, Excel 95

Xifratge XOR feble

Excel 97, Excel 2000, Excel XP i Excel 2003

Xifratge compatible amb l'Office 97/2000

Excel XP i Excel 2003

Xifratge XOR feble de versions anteriors de l'Excel

Els fitxers Microsoft Office xifrats amb AES128 es poden obrir. No s'admeten altres m猫todes de xifrat.