Selecci贸 de la llengua del document

La llengua que seleccioneu per al document determina quin diccionari s'ha d'utilitzar per a la verificaci贸 ortogr脿fica, el tesaurus i la partici贸 de mots, aix铆 com els separadors de decimals i de milers que s'han d'utilitzar i el format de moneda per defecte.

Selecci贸 d'una llengua per a tot el document

1. Choose . Go to Languages and Locales - General.

2. A Lleng眉es per defecte per als documents, seleccioneu la llengua per a tots els documents que es cre茂n. Si activeu Nom茅s per al document actual, la selecci贸 nom茅s s'aplicar脿 al document actual. Per a tancar el di脿leg, premeu D'acord.

Selecci贸 d'una llengua per a un estil de par脿graf

1. Col路loqueu el cursor al par脿graf l'estil de par脿graf del qual voleu editar.

2. Obriu el men煤 contextual i seleccioneu Edita l'estil del par脿graf. S'obre el di脿leg Estil de par脿graf.

3. Seleccioneu la pestanya Lletra tipogr脿fica.

4. Seleccioneu la Llengua i feu clic a D'acord.

La llengua seleccionada s'aplica a tots els par脿grafs formatats amb l'estil de par脿graf actual.

Aplicaci贸 d'una llengua directament a un text seleccionat

1. Seleccioneu el text al qual voleu aplicar una llengua.

2. Trieu Format 鈻 Car脿cter. S'obre el di脿leg Car脿cter.

3. Seleccioneu la pestanya Lletra tipogr脿fica.

4. Seleccioneu la Llengua i feu clic a D'acord.

Al LibreOffice Calc, trieu Format 鈻 Cel路les i procediu tal com s'indica.

Selecci贸 d'una llengua per a un estil de car脿cter

1. Obriu la finestra Estils i feu clic a la icona Estils de car脿cter.

2. Feu clic al nom de l'estil de car脿cter al qual voleu aplicar una altra llengua.

3. Right-click to open the context menu and select Edit Style to open the Character Style dialog.

4. Seleccioneu la pestanya Lletra tipogr脿fica.

5. Seleccioneu la Llengua i feu clic a D'acord.

Ara podeu aplicar l'estil de car脿cter al text que heu seleccionat.

Addici贸 de m茅s lleng眉es de text

1. Els diccionaris es proporcionen i s'instal路len com a extensions. Trieu Eines 鈻 Llengua 鈻 M茅s diccionaris en l铆nia per a obrir la p脿gina de diccionaris al navegador web per defecte.

2. Seleccioneu un diccionari a la llista de descripcions. Feu clic a la descripci贸 del diccionari que voleu obtenir.

3. In the next page, click the Get It icon to download the dictionary extension. Note the folder name to which your browser downloads the file. Download additional dictionaries as you like.

4. Al LibreOffice, trieu Eines 鈻 Extensions i feu clic a Afegeix per a instal路lar les extensions baixades.

5. Despr茅s d'instal路lar les extensions, tanqueu el LibreOffice (l'Inici r脿pid tamb茅) i reinicieu-lo.

Definici贸 de la llengua de la interf铆cie

Una instal路laci贸 est脿ndard del programari del LibreOffice us proporcionar脿 una interf铆cie d'usuari (IU) en la llengua que trieu.

La majoria dels usuaris baixen la versi贸 en angl猫s americ脿, que cont茅 les ordres de men煤 i l'ajuda de l'aplicaci贸 en angl猫s. Si voleu veure els men煤s en una altra llengua (i l'ajuda, si est脿 disponible en la llengua que trieu), canvieu la llengua de la interf铆cie tal com s'indica tot seguit:

1. Choose - Languages and Locales - General.

2. Seleccioneu una altra llengua per a la interf铆cie al quadre de llista "Interf铆cie d'usuari".

3. Feu clic a D'acord i reinicieu el LibreOffice.

4. Si la llengua que voleu no apareix al quadre de llista, vegeu 芦Addici贸 de m茅s lleng眉es per a la interf铆cie禄.

Addici贸 de m茅s lleng眉es per a la interf铆cie