Creació i impressió d'etiquetes i de targetes de visita

Disseny de targetes de visita mitjançant un diàleg

Trieu Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita per a obrir el diàleg Targetes de visita, que permet triar l'aparença de les targetes de visita.

Disseny d'etiquetes i de targetes de visita

Des del diàleg Etiquetes podeu dissenyar etiquetes i targetes de visita.

 1. Trieu Fitxer ▸ Nou ▸ Etiquetes per a obrir el diàleg Etiquetes.

 2. A la pestanya Etiquetes, a Format, definiu el format de l'etiqueta.

  El LibreOffice Writer conté nombrosos formats de fulls disponibles comercialment per a etiquetes, acreditacions i targetes de visita. També podeu afegir altres formats personalitzats.

 3. A la pestanya Etiquetes, a Inscripció, podeu triar què voleu escriure a les etiquetes.

  Per a fer-ho, sovint heu de recórrer als camps de bases de dades per a poder imprimir les etiquetes amb continguts variables; per exemple, quan envieu «Cartes model». També podeu imprimir el mateix text a cada etiqueta.

  Utilitzeu els quadres de llista Base de dades i Taula per a seleccionar la base de dades i la taula des d'on s'han d'obtenir les dades. Feu clic al botó de fletxa per a transferir el camp de dades seleccionat a l'àrea d'inscripció. Premeu Retorn per a inserir un salt de línia. Igualment, podeu introduir espais i qualsevol altre text fix.

  A la pestanya Format, podeu definir formats d'etiqueta diferents dels predefinits. Per a fer-ho, seleccioneu «Usuari» al quadre de llista Tipus. A la pestanya Opcions podeu indicar si s'han de crear totes les etiquetes o només algunes de concretes.

 4. A la pestanya Opcions, assegureu-vos que la casella Sincronitza els continguts està seleccionada. Si ho està, només cal introduir una etiqueta (a l'etiqueta superior esquerra) i editar-la una vegada.

 5. Feu clic a Document nou per a crear un document nou amb la configuració que heu definit.

 6. Quan feu clic a Document nou apareix una finestreta amb el botó Sincronitza les etiquetes. Introduïu la primera etiqueta. Quan feu clic al botó Sincronitza les etiquetes, es copia l'etiqueta a la resta d'etiquetes del full.

Ens cal la vostra ajuda!