Addici贸 d'un bot贸 d'ordre a un document

Utilitzeu la barra d'eines Controls de formulari per afegir caselles de selecci贸, botons, taules que mostrin registres de dades i altres controls a un document.

Per afegir un bot贸 a un document

1. Trieu Visualitza 鈻 Barres d'eines 鈻 Controls de formulari.

2. Push Button Icon

A la barra d'eines Controls de formulari, feu clic a la icona Bot贸 per pr茅mer.

La busca del ratol铆 esdev茅 una creu.

3. En el document, premeu i arrossegueu per dibuixar el bot贸.

4. Right-click the button and choose Control Properties.

5. Indiqueu les propietats del bot贸.

6. Per canviar l'etiqueta del bot贸, feu clic a la pestanya General i editeu el text del quadre Etiqueta.

7. Per adjuntar una macro al bot贸, feu clic a la pestanya Esdeveniments i premeu el bot贸 ... situat al costat de l'acci贸 de bot贸 que ha d'executar la macro. En el di脿leg Assigna una acci贸, cerqueu la macro que voleu utilitzar i feu clic a D'acord.

8. Tanqueu el di脿leg Propietats.

9. (Opcional) Indiqueu les propietats del formulari al qual pertany el bot贸.

10. Right-click the button and choose Form Properties.

11. S'obre el di脿leg Propietats del formulari.

12. Indiqueu les propietats del formulari i tanqueu el di脿leg.