Cerca d'atributs

Podeu cercar atributs en els documents de text des del diàleg Cerca i reemplaça.

Podeu cercar text amb atributs que s'apliquin mitjançant una formatació directa o mitjançant estils. Per exemple, si cerqueu l'atribut Tipus de lletra, se cercaran totes les instàncies del text que no utilitzi el tipus de lletra per defecte. Es troba tot el text que conté un atribut de tipus de lletra codificat directament i el text en què els estils modifiquen l'atribut de tipus de lletra.

tip

Si voleu cercar text amb un tipus de lletra per nom, feu clic al botó Format en el diàleg Cerca i reemplaça del LibreOffice Writer.

note

After you select the attributes that you want to search for, the Paragraph Styles box in the Other options area of the LibreOffice Writer Find & Replace dialog changes to Including Styles.

note

Si voleu cercar un text els atributs del qual s'han definit amb formatació i estils directes, seleccioneu la casella Estils inclosos.

note

Els criteris de cerca per als atributs es mostren a sota del quadre Cerca.

Per a cercar tots els canvis de lletra tipogràfica

1. Trieu Edita ▸ Cerca i reemplaça.

2. Si cal, buideu el quadre de text Cerca.

3. Feu clic a Atributs.

4. En el diàleg Atributs, seleccioneu la casella de selecció Lletra tipogràfica i feu clic a D'acord.

En el diàleg Cerca i reemplaça, apareix el text «Tipus de lletra» sota el quadre de text Cerca.

5. Feu clic a Cerca el següent.

Es troben tots els llocs on s'ha aplicat un canvi de tipus de lletra, directament o mitjançant l'assignació d'un estil adequat.

Per reinicialitzar el mode Cerca i reemplaça

Per aturar la cerca dels atributs actuals, reinicialitzeu el diàleg Cerca i reemplaça al mode normal.