Arrossegar i deixar anar amb la visualitzaci贸 de la font de dades

Una manera r脿pida de copiar des d'una font de dades a un document de text o a un full de c脿lcul o de crear formularis basats en una font de dades 茅s mitjan莽ant la funci贸 d'arrossegar i deixar anar.

Busca del ratol铆 quan copia dades

C貌pia amb arrossegar i deixar anar

Si voleu invertir una operaci贸 d'arrossegar i deixar anar, col路loqueu el cursor al document i trieu Edita 鈻 Desf茅s.

tip

Tamb茅 茅s possible copiar amb l'opci贸 d'arrossegar i deixar anar des d'un document fins a una font de dades.


tip

Una taula de text o l'interval seleccionat d'un full de c脿lcul es poden arrossegar amb l'opci贸 d'arrossegar i deixar anar a un contenidor de taula a l'explorador de la font de dades.


tip

El text pla es pot copiar amb arrossegar i deixar anar des d'un document a un camp de dades a la visualitzaci贸 de la font de dades.


Utilitzaci贸 de dades en un document de text

Podeu inserir un camp de base de dades en un document de text arrossegant un nom de camp de la cap莽alera de la columna de la visualitzaci贸 de la font de dades al document. Aix貌 resulta especialment 煤til quan dissenyeu cartes model. Nom茅s cal que arrossegueu els camps que desitgeu (adre莽a, tractament, etc.) al document.

Per a inserir un registre complet, seleccioneu la cap莽alera corresponent i arrossegueu-la al document. Quan deixeu anar el bot贸 del ratol铆, apareixer脿 el di脿leg Insereix les columnes de la base de dades, on podreu decidir si voleu utilitzar tots els camps de la base de dades, i si voleu copiar les dades al document en forma de text, de taula o de camps. S'inseriran tots els registres seleccionats.

Aplicaci贸 de dades a un document de taula

Podeu inserir un o m茅s registres al full actual d'un full de c脿lcul si seleccioneu les files a la visualitzaci贸 de la font de dades i les arrossegueu i deixeu anar al full de c脿lcul. Les dades s'insereixen en el lloc on voleu deixar anar el bot贸 del ratol铆.

Inserci贸 de controls en un formulari de text

Quan creeu un formulari de text enlla莽at amb una base de dades, podeu generar controls amb l'opci贸 d'arrossegar i deixar anar des de la visualitzaci贸 de la font de dades.

Quan arrossegueu una columna de la base de dades al document de text, inseriu un camp. Si manteniu premudes les tecles Maj+ mentre l'arrossegueu, s'insereix un camp de text, agrupat amb un camp d'etiqueta apropiat. El camp de text ja cont茅 tota la informaci贸 de la base de dades que necessiteu per al formulari.

Ens cal la vostra ajuda!