Llengües que utilitzen la disposició complexa de text

Actualment, el LibreOffice admet hindi, tailandès, hebreu i àrab com a llengües CTL.

Si seleccioneu el flux de text de dreta a esquerra, el text incrustat occidental segueix fluint d'esquerra a dreta. El cursor respon a les tecles de fletxa de manera que la fletxa dreta el mou «al final del text» i l'esquerra «al principi del text».

Podeu canviar la direcció d'escriptura del text prement una de les combinacions de tecles següents:

A les pàgines que contenen diferents columnes, a les seccions o marcs que es formaten amb flux de text de dreta a esquerra, la primera columna és la dreta i l'última és l'esquerra.

Al LibreOffice Writer, el text formatat en tailandès té les característiques següents:

Llengües i configuracions locals ▸ General.

Llengües i configuracions locals ▸ Disposició complexa de text