Edició de les llegendes d'un diagrama

Per a editar la llegenda d'un diagrama:

1. Feu doble clic al diagrama.

Apareix una vora grisa al voltant del diagrama i la barra de menú ara conté ordres per a editar els objectes del diagrama.

2. Trieu Format ▸ Llegenda o feu doble clic a la llegenda. Aquesta acció obrirà el diàleg Llegenda.

3. Trieu les pestanyes disponibles per fer modificacions i, a continuació, feu clic a D'acord.

Icona de nota

Per seleccionar la llegenda, primer feu doble clic al diagrama (vegeu el pas 1) i, a continuació, feu clic a la llegenda. Ara podeu moure la llegenda a dins del diagrama amb el ratolí.