Inserció de salts de línia en cel·les

Inserció de salts de línia a les cel·les dels fulls de càlcul del LibreOffice Calc

Per a inserir un salt de línia en una cel·la del full de càlcul, premeu les tecles +Retorn.

Això només funcionarà amb el cursor d'edició de text a dins de la cel·la, no a la línia d'entrada. Per tant, primer feu doble clic a la cel·la i, a continuació, feu un clic a la posició de text on voleu el salt de línia.

note

You can search for a newline character in the Find & Replace dialog by searching for \n as a regular expression. You can use the text function CHAR(10) to insert a newline character into a text formula.

Formatació de cel·les del LibreOffice Calc per a l'ajustament de línia automàtic

1. Seleccioneu les cel·les per a les quals voleu un salt de línia automàtic.

2. Trieu Format ▸ Cel·les ▸ Alineació.

3. Seleccioneu Ajustament automàtic del text.

note

For automatic wrapping in XLS files, the rows in question should be set to Optimal Height.

Inserció de salts de línia a les taules dels documents de text del LibreOffice Writer

To insert a line break in a text document table cell, press the Enter key.

S'aplicarà un salt de línia automàtic mentre escriviu al final de cada cel·la.